Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

     Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 5:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως έλαβαν χώρα οι Προαγωγικές Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου.
     Η επιτροπή των Προαγωγικών Εξετάσεων της Σχολής, αποτελούμενη από τους: κ. Αντώνιο Πλαΐτη, Διευθυντή της Σχολής και πρόεδρο της επιτροπής, π. Γεώργιο Τζάβλα, Καθηγητή της Σχολής, π. Βασίλειο Περουλάκη, Καθηγητή της Σχολής και π. Νεκτάριο Κιοστεράκη, Καθηγητή της Σχολής, έμεινε πλήρως ικανοποιημένη από την άριστη προετοιμασία των σπουδαστών. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι υψηλές βαθμολογίες που πέτυχαν οι σπουδαστές στο σύνολό τους. 

Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας & Χερρονήσου

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας & Χερρονήσου έχει ώς σκοπό την μουσική εκπαίδευση και ειδική κατάρτιση στελεχών που θα βοηθήσουν σημαντικά στην εν πνεύματι και αληθεία λατρεία του Τριαδικού Θεού.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας είναι αναγνωρισμένη από το κράτος με την υπ' αριθμ. 7196/1879/21.07.2010 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.